Kykymme tuottaa arvoa asiakkaidemme myynnille, markkinoinnille sekä tuotekehitykselle on rakennettu osaavan, korkeasti koulutetun henkilöstömme ja verkostomme varaan.

Useiden toimialojen vankka tuntemus yhdistettynä tieteelliseen testaukseen muodostavat yhtälön, joka erottaa meidät muista testaustaloista – ymmärrämme ja parannamme asiakkaidemme myynti- ja markkinointituloksia.

Tuotamme uutta tietoa materiaalien, tuotteiden ja rakenteiden säänkestävyydestä. Testauksissa ja tutkimuksissa saatu tieto toimii osana asiakkaidemme tuotekehitystä. Lisäksi annamme asiakkaillemme koulutusta sekä työkaluja tuoteominaisuuksien argumentointiin osana strategista markkinointia ja myyntiä omille asiakkailleen.

Laadun johtamisjärjestelmämme ISO9001:2015 kattaa sekä teknisen suorituskykymme että palvelumme asiakkaan liiketoiminnan tukemiseen.

ISO9001:2015, Laadun sertifioitu johtamisjärjestelmä (Lloyd’s Register Quality Assurance, UKAS)

Seuraamme toiminnassamme myös standardia ISO/IEC 17025:2015 ’Testaus– ja kalibrointilaboratorioiden pätevyys. Yleiset vaatimukset.’ Asiakkaamme ja toiset testauslaboratoriot ovat auditoineet ja hyväksyneet meidät  mm. autoteollisuuden solar- ja uv-testauksen ja valonlähteiden spektraalisen intensiteetin mittauksen suorittamiseen.

ISO9001-sertifikaatti-UKAS-SolarSimulatorFinland

Osaajia, jotka ovat säännöllisesti mukana toteuttamassa asiakasprojektejamme viestinnässä, markkinoinnissa testauksessa ja teknisessä suunnittelussa.

Yrityksemme historia toimialojen ja teknologian muutosten näkökulmasta

Yrityksen vaiheet – kilpailukyvystä kohti kilpailuetua