Tulevaisuutta tekevä laboratorio etsii tiimiä

UUSI  Oct 10, 2023

Huomisen tuotteet eivät synny itsestään. Tuotekehittäjät etsivät uusia materiaaleja ja käyttötapoja, ja niiden soveltumista kannattaa testata mahdollisimman aidossa ympäristössä.

Turussa sijaitsee säätestauksia tekevä laboratorio ja se etsii toimintaansa tekijätiimiä ja samalla uusia omistajia. Yritys on perustettu vuonna 1996 ja perustajien juuret ovat Turun yliopiston fysiikan laitoksella. Liiketoiminta on kannattavaa, kehitysmahdollisuudet ovat monipuolisia ja asiakaskunta on vakiintunutta.

Nykyisten omistajien polvet eivät vielä tutise, mutta liiketoiminnan siirto uusiin käsiin onkin syytä tehdä silloin, kun sekä vanhat että uudet omistajat ovat voimainsa tunnossa.

Vaihtoehtoisia reittejä uuteen omistajuuteen on lukuisia, valitaan yhdessä kaikkia osapuolia parhaiten palveleva.

Oletko opintojesi loppuvaiheessa? Kiinnostuitko?

Kerää kahden, kolmen hengen tiimi ja varataan neuvotteluaika. Tutustutaan toisiimme, toimintaamme ja mahdolliseen uuteen tulevaisuuteenne.

Kiinnostuit siis. Hienoa!

Yrityksemme on Solar Simulator ja tuotamme uutta tietoa materiaalien, tuotteiden ja rakenteiden säänkestävyydestä. Testauksissa saatu tieto palvelee yritysten tuotekehitystä ja laadunhallintaa eli viime kädessä luomme yrityksille kilpailuetua. Oheispalveluna tarjoamme myös alaan liittyvää koulutusta ja testaustulosten viemistä aina yritysten strategioihin ja markkinointiin saakka.

Omat juuremme ovat fysiikan laitoksella – tuntuisi hienolta siirtää työuramme kirkkain helmi uusille omistajille, jotka omaavat samanlaisen henkisen taustamiljöön. Tiedä vaikka ripaus samansorttista mielenlaatuakin olisi osunut kohdalle.

Laboratorion toiminta on fysiikan perusperiaatteita ymmärtävälle sujuvasti opittavissa. Myös työ asiakkaiden kanssa ja kaikki liiketoiminnan hiljainen tieto on tarkoitus siirtää uusille tekijöille yhdessä sovittavassa siirtymäajassa. Arvostamme omaa työtämme ja yrityksemme jatkuvuutta siinä mitassa, että olemme valmiit antamaan omaa työpanostamme varmistaaksemme toiminnalle hyvän startin.

Start up ilman starttia: Up!

Tähän tilaisuuteen voi tarttua kuin moderniin start up -henkiseen yrittäjyyteen, paitsi että se kuluttavin ja riskaabelein start-vaihe on jo tehty. Kaikenlainen liiketoiminnan jatkokehittäminen palveluiden, kansainvälistymisen ja erilaisten koulutusten parissa jää tietysti uudelle tiimille, joten Up-osuudellekin on tilaa.

Seikkailusta suoraan toimintaan

Seikkaile sivuillamme, niin saat vähän tuntumaa toiminnastamme. Jos kiinnostuksen siemen itää, ole yhteydessä. Korostan vielä, että kiinnostuksesta käytäntöön on monta vaihtoehtoista reittiä ja toimintamallia, joista voimme valita sopivimman.

Yrittäminen vaatii rohkeutta, hyviä yhteistyökumppaneita ja toimivan liikeidean.

Yhteydenotto ei vaadi paljoa.

Soita tai meilaa,

Hannu Suokivi

hannu.suokivi@solarsimulator.com

0500 829100

<< takaisin

Facebook
Twitter
LinkedIn

Myös seuraavat kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Mistä asiakkaasi tietää tuotteesi aidon laadun?
October 20, 2021
Lue lisää
The value of sharing the stamp of approval
September 27, 2021
Lue lisää
Osaavaa ongelmanratkaisua
November 11, 2021
Lue lisää
Building lasting value with acoustic insulation
October 26, 2021
Lue lisää
Previous
Next

Anna tuotteellesi arvo – Ota yhteyttä