Tiedolla tuloksiin

May 22, 2023

Joko sinulla on älykello ranteessa tai oura sormessa? Yhä useampi meistä mittaa oman kropan tilaa yötä päivää ja fiksuimmat meistä osaavat jalostaa kerätyn datan käytännön toimiksi siten, että hellitämme hengitellen tai piiskaamme itseämme kovempaan vauhtiin riippuen hyvinvointimme kokonaisuudesta.

Datasta viisaudeksi

Mitä tarkempaa dataa meillä on käytössämme, sitä paremmin pystymme itseämme johtamaan. Samat lainalaisuudet toimivat muuallakin – menestyviä yrityksiä ei johdeta ilman oikeaa tietoa, eikä mutu yksinään ole kovaa valuuttaa päätöksentekopöydissä.

Mittaan tehty säätestaus ja sen kautta saatava data on arvokasta monille tuotteita ja niihin kytkeytyviä palveluja valmistaville organisaatioille. Tarkasti mitattu data voi olla se kaikkein tärkein tieto, jonka avulla tuotteen ominaisuuksista saadaan muotoiltua todellinen kilpailuvaltti. Aito kilpailuetuhan on kuin hyvin tehty ja testattu tuote – se kestää tarkan syynin.

Solar Simulator kouluttaa testaamaan ja hyödyntämään tuloksia

Meidän ydintuotteemme on testaus. Laboratoriomme keinoaurinko porottaa alituisesti ja armotta milloin mitäkin: maaleja, huulipunien raaka-aineita, pinnoitteita, kuulokkeita, näyttötauluja, merimerkkejä, huonekaluja ja kaikkea, mitä ihminen on taipuvainen keksimään.

Yhä useammin palvelemme asiakkaitamme myös kouluttamalla. Jatkossa koulutuksemme löytyvät myös koulutus.fi -palvelun kautta (Tästä pääset katsomaan koulutuksemme koulutus.fi- palvelusta)

Teknistä osaamista ja hyötyjen hyväksikäyttöä

Perehdymme koulutuksissa säätestauksen kulmakiviin, alan standardeihin ja erilaisten testausten tarjoamiin vaihtoehtoihin säänkestävyyden varmistamiseksi. Autamme myös asiakkaitamme aidon kilpailuedun löytämisessä ja asiakkaamme asiakkaan tiedontarpeen täyttämisessä.

Usein yritysten sisällä on paljon tilaisuuksia käyttää hankittua testausdataa paljon tämänhetkistä tapaa laajemmin, jolloin koulutuksen avulla testauksen hyödyt saadaan kokonaisvaltaisemmin käyttöön.

Yrityskohtaiset koulutukset

Tällä hetkellä ehdottomasti suosituimpia koulutuksiamme ovat yrityskohtaiset koulutukset. Kun kaikki osallistujat ovat samasta organisaatiosta, on tiedonjako avointa ja haasteista voidaan keskustella luottamuksellisesti. Aika ajoin koulutuksissamme päädytään strategisen tason keskusteluihin ja on ymmärrettävää, että ne halutaan pitää oman väen kesken.

Yrityskohtaisissa koulutuksissa myös sisällön räätälöinti on vapaampaa.

Avoimet koulutukset

Avoimissa koulutuksissakin on selkeät hyötynsä – keskustelujen aikana tulee opittua muilta ja mikä ehkä tärkeintä: huomataan, miten omat haasteet ja vaikeudet ovatkin yleisempiä, mitä tulee ajatelleeksi. Muissakin yrityksissä kamppaillaan samojen haasteiden parissa. Joskus käy myös niin, että organisaatio lähettää yhden edustajan ensin avoimeen koulutukseen, ja siitä sitten lähdetään etenemään pitämällä yritykselle oma, räätälöity koulutus.

Odottamattomia yllätyksiä

Koulutuksistamme haetaan yleensä ratkaisuja tiettyihin haasteisiin. Onkin joka kerta jännittävää nähdä, mitä kaikkea koulutuksissamme ja varsinkin niiden jälkeen tapahtuu. Joskus koko yrityskulttuurissa ja ajattelutavassa jotain muuttuu. Tapahtuukin jotain kokonaisvaltaisempaa, kuin mitä alunperin lähdettiin hakemaan. Parhaimmillaan tapahtuu pieniä dominoilmiöitä, jotka johtavat kasvun polulle.

Eikös se älykellokin alunperin tullut hankittua kunnon kohottamiseksi? Tuliko samalla mukana myös askelia parempaan palautumiseen ja ehkä muutama käytänne myös parempaan yöuneen?

<< Takaisin

Facebook
Twitter
LinkedIn

Myös seuraavat kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Mistä asiakkaasi tietää tuotteesi aidon laadun?
October 20, 2021
Lue lisää
The value of sharing the stamp of approval
September 27, 2021
Lue lisää
Osaavaa ongelmanratkaisua
November 11, 2021
Lue lisää
Building lasting value with acoustic insulation
October 26, 2021
Lue lisää
Previous
Next

Anna tuotteellesi arvo – Ota yhteyttä