Luo kilpailuetua – vahvista kilpailukykyä

Mielikuvamarkkinoinnin tilalle totuusmarkkinointi

Kuluttajista ja päätöksentekijöistä aina vain suurempi osa on monella tavalla tiedostavia. He etsivät aktiivisesti faktatietoja ostopäätöstensä tueksi. Tiedon lisäksi halutaan myös erilaisia todisteita siitä, että kaikki mitä kerrotaan on totta. Jos yrityksen väittämät osoittautuvat valheellisiksi, yrityksen brändi, liikevaihto, kate ja tulos kärsivät.

Konseptimme pähkinänkuoressa

1) Tuo avoimesti näkyville mahdollisimman paljon tietoa, tutkimus- ja testaustuloksia.

2) Arvio mitkä tiedot ja tulokset ovat asiakkaallesi merkityksellisiä hänen tehdässään ostopäätöstä. Puhu ja viesti niistä.

3) Hanki mahdolliset puuttuvat tiedot, joita asiakkaasi kaipaavat

4) Pidä huoli, että oma organisaatiosi on tilanteen tasalla ja mukautuu asiakkaittesi muuttuviin tarpeisiin

Läpinäkyvyys perustuu todelliseen tietoon

Olemme laajentaneet oman ajattelumme 4P mallista 4T malliin (Transformation, Transparency, Truth, Trust), johon esimerkiksi Diane Martin (markkinoinnin professori, Aalto yliopisto) on viitannut. Malli muodostaa käsityksen siitä miten liiketoiminta ja kulttuuri kohtaavat tulevaisuudessa. Keskeisimmiksi tekijöiksi muodostuvat läpinäkyvyys ja totuus. Malli on oiva käytännön työkalu strategisessa markkinoinnissa.

Kerro asiakkaallesi kilpailuedustasi ennen kuin hän osaa edes kysyä
Onko tuotteellasi kestävyyteen tai toimivuuteen liittyvä ominaisuus, joka on asiakkaallesi merkityksellinen ja joka kilpailijoiltasi puuttuu? Todenna ominaisuudet testaamalla ja jaa testaustulokset avoimesti ja läpinäkyvästi SOSIFI®-verkkopalvelun avulla.
Ota yhteyttä tästä.
Täyttääkö tuotteesi asiakkaan odotukset?
Helpota asiakastasi ostopäätöksen tekemisessä näyttämällä ja osoittamalla odotusten täyttyvän. Avoimesti ja läpinäkyvästi SOSIFI®-verkkopalvelua hyödyntämällä.
Ota yhteyttä tästä.
Testaus- ja tutkimustulokset tukemaan vastuullisuustyötä
Asiakkaillemme vastuullisuus tarkoittaa tuotteiden kestävyyttä, pitkäikäisyyttä ja sitä, että tuotteet ovat käyttökohteisiinsa soveltuvia.

Vastuullisen toiminnan voimme näyttää asiakkaillesi lisäämällä toimintasi läpinäkyvyyttä ja mielikuvien rakentamisen sijaan vahvistaa faktoihin perustuvaa totuusmarkkinointia.
Ota yhteyttä tästä
SOSIFI®-verkkopalvelu, tehokkaat työpajat ja oivalluttavat koulutukset
Tarjoamme työkaluja mm. myynnin nopeuttamiseksi, oivalluttavia koulutuksia markkinoinnin ja tuotekehityksen yhteispeliin sekä työpajoja asiakkaidenne ostopolun mallintamiseen ja yrityksesi kilpailuedun kirkastamiseen ja rakentamiseen.
Ota yhteyttä tästä.
Konseptimme pähkinänkuoressa
1) Tuo avoimesti näkyville riittävästi tietoa, tutkimus- ja testaustuloksia.

2) Arvio mitkä tiedot ovat asiakkaallesi merkityksellisiä ostopäätöksen kannalta. Puhu ja viesti niistä.

3) Hanki puuttuvat tiedot, joita asiakkaasi kaipaavat

4) Huolehdi, että oma organisaatiosi on tilanteen tasalla ja mukautuu asiakkaittesi muuttuviin tarpeisiin
Lisätietoja pähkinöistä täältä
Previous
Next

Muuttuva toimintaympäristö

”Tiedonkulku on nykyään nopeaa, ja maailma avoin ja läpinäkyvä monessa asiassa. Mitään tuotevirheitä ei voi piilotella ja hyssytellä, ettei vaan kukaan huomaisi. Kaikki huomataan, kaikki tulee julki”
Hannu Suokivi, YLE 17.6.2019

”Käytännön tasolla strateginen markkinointiosaaminen on arvon löytämistä, arvon tuottamista ja arvon viestimistä – ja edelleen arvon lunastamista”
Markku Vierula, Markkinointi&Mainonta 24.1.2017

”Markkinointi on piste, jossa bisnes ja kulttuuri kohtaavat. Se tulee koko ajan tietoisemmaksi maapalloa kohtaavista ongelmista, joten bisneksen pitää muuttua sen mukana”
Diane Martin, professori, Kauppalehti 11.3.2013

”Nopeasta tiedonkulusta on seurannut läpinäkyvyyden vaade. Ihmiset ovat nähneet epäoikeudenmukaisuuden ja riiston, ja se on synnyttänyt luottamuspulan”. Hän uskoo, että juuri nyt on valtava kysyntä luottamukselle. (LOHAS-kouluttaja = Lifestyles of Health and Sustainablility)
Jaana Haapala, Ekonomi-lehti 01/2013

 

Ota yhteyttä tästä