Useiden toimialojen vankka tuntemus yhdistettynä tieteelliseen testaukseen muodostavat yhtälön, joka erottaa meidät muista testaustaloista – ymmärrämme ja parannamme asiakkaidemme myynti- ja markkinointituloksia.

Tuotamme uutta tietoa materiaalien, tuotteiden ja rakenteiden säänkestävyydestä. Testauksissa ja tutkimuksissa saatu tieto toimii osana asiakkaidemme tuotekehitystä. Lisäksi annamme asiakkaillemme työkaluja tuoteominaisuuksien argumentointiin osana strategista markkinointia ja myyntiä omille asiakkailleen.

Laadun johtamisjärjestelmämme ISO9001:2015 kattaa sekä teknisen suorituskykymme että palvelumme asiakkaan liiketoiminnan tukemiseen. Kykymme tuottaa lisäarvoa asiakkaidemme myynnille, markkinoinnille sekä tuotekehitykselle on rakennettu osaavan, korkeasti koulutetun henkilöstömme ja verkostomme varaan.

ISO9001:2015, Laadun sertifioitu johtamisjärjestelmä (Lloyd’s Register Quality Assurance, UKAS)

ISO/IEC 17025:2015 ’Testaus– ja kalibrointilaboratorioiden pätevyys. Yleiset vaatimukset.’

Auditoitu ja hyväksytty mm. autoteollisuuden solar- ja uv-testaukseen ja valonlähteiden spektraalisen intensiteetin mittaukseen.

Taustamme

Yrityksemme juuret ovat Turun yliopiston sovelletun fysiikan laitoksen aurinkoenergian tutkimusryhmässä (1979). Jo tuolloin teimme yritysyhteistyötä mm. IVOn, Nesteen ja Nokian kanssa. Tilaustutkimuksissa testasimme aurinkoenergialaitteiden hyötysuhteita, toiminnallisuutta ja kestävyyttä sekä kulutuselektroniikan auringonsäteilyn sietoa. Solar Simulator Finland syntyi spin-off -yrityksenä keväällä 1996.

Missio

Tuotamme uutta tietoa tuotteiden, materiaalien ja rakenteiden säänkestävyydestä. Testauksissa ja tutkimuksissa saatu tieto toimii osana asiakkaidemme tuotekehitystä ja antaa heille työkaluja tuoteominaisuuksien argumentointiin osana strategista markkinointia ja myyntiä omille asiakkailleen.

Visio

Solar Simulator tunnetaan ratkaisukeskeisyydestä ja asiakkaiden liiketoiminnan kehitystä tukevasta toiminnasta. Olemme asiakkaittemme strateginen kumppani kiinnittymällä asiakkaidemme kilpailuetuihin.

Säätestauksen tulokset strategisen markkinoinnin välineenä
audit_report_230816.342x0-is