Osaava henkilöstö ja koeteltu verkosto

Useiden toimialojen vankka tuntemus yhdistettynä tieteelliseen testaukseen muodostavat yhtälön, joka erottaa meidät muista testaustaloista. Haluamme ymmärtää ja parantaa asiakkaidemme myynti- ja markkinointituloksia.

Tuotamme uutta tietoa materiaalien, tuotteiden ja rakenteiden säänkestävyydestä. Testauksissa ja tutkimuksissa saatu tieto toimii osana asiakkaidemme tuotekehitystä ja lisäksi antaa heille työkaluja tuoteominaisuuksien argumentointiin osana strategista markkinointia ja myyntiä omille asiakkailleen.

Sertifioitu ISO9001 (Lloyd’s Register Quality Assurance, UKAS) laadun johtamisjärjestelmämme sovellusalue käsittää sekä teknisen suorituskykymme että palvelumme asiakkaan liiketoiminnan tukemiseen. Kykymme tuottaa lisäarvoa asiakkaidemme myynnille, markkinoinnille sekä liiketoiminnan kehitykselle on rakennettu osaavan, korkeasti koulutetun henkilöstömme ja verkostomme varaan.

Säätestauksen ratkaisut

UV- ja auringonsäteilytestaukset 24/7

Testauksissa saatu tutkimustieto vahvistamaan kilpailuetuanne.

ISO9001:2015, Laadun johtamisjärjestelmä (Lloyd’s Register Quality Assurance, UKAS)

”Ympäristötestauspalveluiden tuottaminen ja kehittäminen sekä asiakkaan liiketoiminnan tukeminen testaustuloksia hyödyntämällä”

ISO/IEC 17025:2005 ’Testaus– ja kalibrointilaboratorioiden pätevyys. Yleiset vaatimukset.’

Auditoitu ja hyväksytty mm. autoteollisuuden solar- ja uv-testaukseen ja valonlähteiden spektraalisen intensiteetin mittaukseen.

Säätestauksen tulokset strategisen markkinoinnin välineenä
audit_report_230816.342x0-is